Natúrkozmetikumok sajátkezűleg
szappankészítő tanfolyam

 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Jelentkezés:

A jelentkezés csoportos képzésinkre az adott modul/workshop/tanfolyam „Jelentkezem” gombjára kattintva történik. Az ott megjelenő adatlapot értelemszerűen kitöltve küldd el nekünk. Ezt követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és elküldi a díjbekérőt.


Fizetés:

A részvételi díj 8 napon belül átutalással fizetendő, egyösszegben. Az utaláshoz szükséges infókat és adatokat a díjbekérő tartalmazza.

TÁJÉKOZTATUNK, HOGY A 2022.09.01.-I ADÓVÁLTOZÁSOK MIATT SZÁMLÁT KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE ÁLL MÓDUNKBAN KIBOCSÁTANI!


A regisztráció a pénügyi teljesítést, azaz a részvételi díj átutalását követően történik.


A képzésekre csak azok számára tudunk helyet biztosítani, akik regisztrálva lettek, vagyis a részvételi díjat befizették.


A csoportos kence és szappan modulokat minden esetben hétvégén, szombaton vagy vasárnap, az egyéb tanfolyamokat, workshopokat hétköznap délután, vagy hétvégén tartjuk.


Az oktatást csak minimális létszám (3 fő) esetén áll módunkban megtartani.


A szappankészítő képzéseken kizárólag 18. életevüket betöltött felnőtt személyek vehetnek részt. 

A többi képzésen 12 éves kortól lehet résztvenni, felnőtt személlyel együtt. A részvételi díj értelemszerűen mindkét résztvevőre vonatkozik.


A képzések időpontjával kapcsolatos változtatás jogát minden esetben fenntartjuk.

 

Időpont módosása:

Amennyiben az adott modul/workshop több időpontban is megrendezésre kerül, időpont módosítására a jelentkezés után, a részvételi díj befizetéséig van lehetőség. A befizetést követően a jelentkezést véglegesítjük, a Hallgatót az adott időpontra regisztráljuk, amelyről elektronikus levélben kiértesítjük. Ezt követően időpont módosítást nem tudunk végrehajtani.

A különféle pénzhelyettesítő utalvánnyal/kuponnal rendelkező Hallgatót a jelentkezést követően regisztráljuk, amelyről elektronikus levélben értesítjük. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetőség.


A részvétel lemondása/elmulasztása:

Lemondást a képzést megelőző 15. napig fogadunk, ebben az esetben visszatérítjük a részvételi díj felét. 

A fenti határidőn túl nem áll módunkban lemondást fogadni, illetve  más időpontra, tanfolyamra/modulra/workshopra cserét végrehajtani, azonban a részvétel átruházásának joga más személy részére lehetséges.

 

Betegség esetén a Hallgatónak a képzést megelőző munkanapon 10:00 óráig elektronikus levélben értesíteni kell a Levendula KenceStudiót. Továbbá a betegség tényét a képzés napjától számított 10 napon belül orvosi dokumentummal alá kell támasztania (táppénzes papír, ambuláns kezelőlap, vagy kórházi zárójelentés, stb.). Ha a Hallgató ennek eleget tesz, a soron következő időpontban díjmentesen biztosítjuk számára a részvetel lehetőségét. 

A képzést megelőző munkanapon 10:00 óra után történő betegség miatti lemondást semmilyen körülmények között nem tudunk figyelembe venni. Ebben az esetben nem áll módunkban sem új időpontot biztosítani, sem a részvételi díjat visszautalni, mivel a megüresedett hely a rendelkezésre  álló rendkívül rövid idő miatt nem értékesíthető.

 

Egyéni oktatás: 

Azon Hallgatóinknak ajánljuk ezt a képzési formát, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének alkalmazkodni a csoportos oktatás fix időpontjaihoz, illetve vidékről/külföldről érkeznek, vagy azoknak, akik mielőbb el szeretnék végezni az összes modult. Továbbá akik vállalkozásban gondolkodnak, szintén ezt a képzési formát javasoljuk. Ebben az esetben az Oktató csak azzal az egy (vagy két) Hallgatóval foglalkozik, így teljes figyelmét ráfordítja. Minden munkafázist a Hallgató(k) végez(nek), az Oktató irányításával, felügyeletével. Ezzel magasabb szintű tudást biztosítunk. A tananyag is bővített, mind elméleti mind gyakorlati téren. Az oktatás bármelyik nap (héthőtől vasárnapig) történhet, melynek pontos időpontját egyeztetést követően közösen jelöljük ki. A képzés mindkét esetben 3 egymást követő napot vesz igénybe. Az elkészített kencéket a Hallgató(k) azonnal hazaviszik. A szappanok átvételére 1 hónapon belül, előre egyeztetett időpontban kerül sor.


Egyéni szappankészítő tanfolyam (7 modul) kedvezményes díja: 

1 fő esetén 499.000.- Ft.

2 fő együtt jelentkezése esetén 469.000.- Ft./fő  


Egyéni kencekészítő tanfolyam (7 modul) kedvezményes díja: 

1 fő esetén 499.000.- Ft.

2 fő együtt jelentkezése esetén 469.000.- Ft./fő  


Az időpontegyeztetést követően 200.000.- Ft. 8 napon belül átutalással előre fizetendő. 

Amennyiben a Hallgató nem jelenik meg a képzesen (kivetelt képez ez alól a betegség) ez az összeg bánatpénzként funkcionál.

A fennmaradó díj a helyszínen fizetendő készpénzben, vagy a képzés előtti 8. napig átutalással.

 

Abban az esetben, ha a Hallgató

- nem a teljes tanfolyamot, csak néhány modult szeretne elvégezni, (minimum 2 modul/nap)

- a fentiektől eltérően, azaz nem 3 egymást követő napon kíván részt venni a képzésen (minimum 2 modul/nap)

- csoportosan megkezdett tanfolyamot egyéni képzési formában kívánja folytatni (minimum 2 modul/nap)

a képzés díja a csoportos modul/modulok részvételi díjának kétszerese. Amennyiben 2 Hallgató együtt vesz részt egyéni képzésen, a annak díja a csoportos ár 1,5-szerese/fő. (Azok részvételi díját lásd a csoportos tanfolyamoknál).

 

Amennyiben naponta csak 1 modul kíván elvégezni a Hallgató, annak díja egy fő esetén a csoportos modul áranak kétszerese + 20.000.- Ft., két fő együttes részvétele eseténa csoportos modul árának kétszerese + 10.000.- Ft.

 

TÁJÉKOZTATUNK, HOGY A 2022.09.01.-I ADÓVÁLTOZÁSOK MIATT SZÁMLÁT KIZÁRÓLAG MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE ÁLL MÓDUNKBAN KIBOCSÁTANI!

 

 

Oklevél:


Azon Hallgatóink, akik elvégezték a kence-, vagy szappankészítő tanfolyam mind a 7 modulját, oklevelet szerezhetnek. Erre az utolsó modul elvégzését követően 6 hónapon belül van lehetőség.