Natúrkozmetikumok sajátkezűleg
szappankészítő tanfolyam

 Jelentkezés:

A jelentkezés csoportos képzésinkre az adott modul/workshop/tanfolyam „Jelentkezem” gombjára kattintva történik. Az ott megjelenő adatlapot értelemszerűen kitöltve küldd el nekünk. Ezt követően munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot, és elküldi a díjbekérőt.


Fizetés:

A részvételi díj 8 napon belül átutalással fizetendő, egyösszegben. Az utaláshoz szükséges infókat és adatokat a díjbekérő tartalmazza.


A regisztráció a pénügyi teljesítést, azaz a részvételi díj átutalását követően történik.


A képzésekre csak azok számára tudunk helyet biztosítani, akik regisztrálva lettek, vagyis a részvételi díjat befizették.


A csoportos kence és szappan modulokat minden esetben hétvégén, szombaton vagy vasárnap, az egyéb tanfolyamokat, workshopokat hétköznap délután, vagy hétvégén tartjuk.


Az oktatást csak minimális létszám (3 fő) esetén áll módunkban megtartani.


A szappankészítő képzéseken kizárólag 18. életevüket betöltött felnőtt személyek vehetnek részt. 

A többi képzésen 14 éves kortól lehet résztvenni, felnőtt személlyel együtt. (Egyedül nem.) A részvételi díjat mindkét résztvevőnek meg kell fizetnie.


A képzésekkel kapcsolatos változtatás jogát minden esetben fenntartjuk.

 

Időpont módosása:

Amennyiben az adott modul/workshop több időpontban is megrendezésre kerül, időpont módosítására a jelentkezés után, a részvételi díj befizetéséig van lehetőség. A befizetést követően a jelentkezést véglegesítjük, a Hallgatót az adott időpontra regisztráljuk, amelyről elektronikus levélben kiértesítjük. Ezt követően időpont módosítást már nem tudunk végrehajtani.

A különféle pénzhelyettesítő utalvánnyal/kuponnal rendelkező Hallgatót a jelentkezést követően regiszttáljuk, amelyről elektronikus levélben (e-mail) értesítjük. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetőség.


A részvétel lemondása/elmulasztása:

Lemondást a képzést megelőző 15. napig fogadunk, ebben az esetben visszafizetjük a részvételi díj felét. 

Ezt kővetően nem áll módunkban lemondást fogadni, illetve  más időpontra, tanfolyamra/modulra/workshopra cserét végrehajtani, azonban a részvétel átruházásának joga más személy részére lehetséges.

 

A Hallgató betegsége esetén a képzést megelőző munkanapon 10:00 óráig elektonikus levélben (e-mail) értesíteni kell minket, és a betegség tényét 10 napon belül orvosi dokumentummal alá kell támasztani (táppénzes papír, ambuláns kezelőlap, vagy kórházi zárójelentés másolata). Ha a Hallgató ennek eleget tesz, a soron következő időpontban díjmentesen részt vehet az oktatáson. 

A képzés napján lemondást semmilyen esetben sem tudjuk figyelembe venni.


Az Okleveles Nagy Kencekészítő Tanfolyam (ONKT) és az Okleveles Nagy Szappankészítő Tanfolyam (ONSZT) részletei:

Az ONKT és az ONSZT csoportos képzés, mely moduláris rendszerben történik. A képzés díja tartalmazza mind a 6 modult és a vizsgadíjat is. A részvételi díjba beépítésre került egy jelentős összegű fizetési kedvezmény. Ebből eredően ez az ajánlat kizárólag a teljes részvételi díj, egyösszegben történő megfizetése esetén érvényes. A modulok időpontjai a tanfolyam megkezdése előtt, az iskola által kerülnek kitűzésre. Azok minden esetben sorrendben követik egymást, havi egy vagy két alkalommal, hétvégén. A modulok időpontjai az adott tanfolyami oldal (kence/szappan) alján, felsorolásszerűen megtekinthetők. Ha valamelyik  időpont nem felel meg a Hallgatónak, ne válassza ezt a képzési formát. Ha a Hallgató nem jelenik meg a képzésen, a pótlásra a modul teljes díjának megfizetése mellett van lehetősége, egy későbbi időpontban. Kivételt képez ez alól a Hallgató betegsége, melynek részletei fentebb olvasható. Az ONKT és az ONSZT 6. moduljának elvégzését követően a végzett Hallagtók 3 hónapon belül vizsgamunkát nyújtanak be, az oklevél megszerzéséhez. A vizsgamunka benyújtásának részletei lentebb olvasható.


Egyéni oktatás: 

Azon Hallgatóinknak ajánljuk ezt a képzési formát, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének alkalmazkodni a csoportos oktatás fix időpontjaihoz, illetve vidékről/külföldről érkeznek, vagy azoknak, akik mielőbb el szeretnék végezni az összes modult. Továbbá akik vállalkozásban gondolkodnak, szintén ezt a képzési formát javasoljuk. Ebben az esetben az Oktató csak azzal az egy (vagy két) Hallgatóval foglalkozik, így teljes figyelmét ráfordítja. Minden munkafázist a Hallgató(k) végez(nek), az Oktató irányításával, felügyeletével. Ezzel magasabb szintű tudást biztosítunk. A tananyag is bővített, mind elméleti mind gyakorlati téren. Az oktatás bármelyik nap (héthőtől vasárnapig) történhet, melynek pontos időpontját egyeztetést követően közösen jelöljük ki. Kencekészítő tanfolyam 2 napot (napi 3 modul), szappankészítő tanfolyam pedig 3 napot (napi 2 modul) vesz igenybe. Az elkészített kencéket a Hallgató(k) azonnal hazaviszik. A szappanok átvételére 1 hónapon belül, előre legyeztetett időpontban kerül sor, mely történhet személyesen, vagy megbízott személy által.


Egyéni kencekészítő tanfolyam díja: 

1 fő esetén 264.000.- Ft.

2 fő együtt jelentkezése esetén 198.000.- Ft./fő  


Egyéni szappankészítő tanfolyam díja:

1 fő esetén: 274.000.- Ft.

2 fő együtt jelentkezése esetén: 205.500.- Ft./fő 


Az időpontegyeztetést követően 20.000.- Ft./nap Teremfoglaló megfizetése esedékes 8 napos átutalási határidővel, mely  beleszámít a tanfolyam díjába.

 

Azon Hallgatóink is áttérhetnek az egyéni oktási formára, akik csoportos képzés keretében kezdték meg tanulmányaikat.

A  képzés díja 44.000 Ft./modul.  Kivételt képez ez alól a VI. Design szappan modul, melynek díja 54.000 Ft. Ezt a szolgáltatást minimum 2 modul elvégzése esetén lehet igénybe venni.

 


Vizsgamunka benyújtásának menete az oklevél megszerzéséhez


Azon Hallgatóink, akik bármilyen formában elvégezték a kencekészitő tanfolyam vagy szappankészítő tanfolyam  6 modulját, oklevelet szerezhetnek.


Vizsgára jelentkezés: Elektronikus levélben lehet jelentkezni, "Vizsgajelentkezés" címmel, melyet a koosagnes903@gmail.com címre kell elküldeni. A levélben írd meg, hogy elvégezted a kence/szappan tanfolyam 6 modulját (vagy mindkettőt) és vizsgát kívánsz tenni. Azt is add meg, hogy milyen formában - modulonkét, ONKT/ONSZT, egyéni képzésben - végezted azt el, illetve közöld az időrendben legutoljára elvégzett modul dátumát is. 

Néhány napon belül visszigazoljuk jelentkezésedet. A vizsgadíj+postaköltség befizetése a visszaigazolástól számított 8 napon belül, egyösszegben törénik. Ezt követően küldjük a Részletes Vizsgatájékoztatót, melynek alapján el kell készítened a vizsgamunkádat.


Szappankészítő oklevélhez benyújtandó:

1.   Meleg eljárással készült szappan saját receptúra alapján. 

2.   Hideg eljárással készült szappan saját receptúra alapján, valamilyen nálunk tanult, vagy attól eltérő, színvonalas és nagyobb nehézségi fokú díszítési technika alkalmazásával.

 

A Vizsgázónak írásbeli anyagot kell készítenie, melyben ismertetnie kell az elkészített vizsgamunka:

-        pontos receptúráit, 

-        funkcióit, (mire készült) és kifejteni, hogy miért alkalmas erre a célra

-      elkészítésének pontos menetét lépésről-lépésre, a tanult módon, a receptúra tervezéssel együtt.

-      Részletesen ismertetni kell az összetevők tulajdonságait, hogy mit tartalmaznak és azok bőrre gyakorolt hatását.

-   Indokolni kell, hogy miért ezekre esett a választás.

 


Mellékelni szükséges (eredeti vagy másolat formájában) a tanfolyam alatt vezetett Tanfolyamnaplót, mely kétséget kizáróan alátámasztja a 6 modul elvégzését.

 

Kencekészítő oklevélhez benyújtandó:

1.   Zsírfázisú vagy vízfázisú, vagy por alakú natúrkozmetikumot, saját receptúra alapján (szabadon választható)

2.   Emulziós készítményt,  saját receptúra alapján (szabadon választható, hogy pontosan mit készít a Hallgató). 

 

A Vizsgázónak írásbeli anyagot kell készítenie, melyben ismertetnie kell az elkészített vizsgamunka:

-        pontos receptúráit,

-        funkcióit, (mire készült) és kifejteni, hogy miért alkalmas erre a célra

-        elkészítésének pontos menetét lépésről-lépésre a tanult módon.

-        Ismertetni kell az összetevők tulajdonságait és indokolni kell, hogy miért ezekre esett a választás.

 

Mellékelni szükséges a tanfolyam alatt vezetett Tanfolyamnapló másolatát, mely kétséget kizáróan alátámasztja a 6 modul elvégzését.

 


Vizsgadíjak:

Az ONKT és az ONSZT része, hogy a Hallgatók a képzés befejezését követően az utolsó modul elvégzésétől számított 3 hónapon belül vizsgamunkát nyújtanak be. A kedvezményes vizsgadíj 35.000.- Ft, melyet nem kell külön megfizetni, azt a korábban befizetett tanfolyami díj már tartalmazta.


A modulokat egyenként elvégzők és az egyéni oktatás keretében végzett Hallgatók az utolsó modul elvégzését követő 6 hónapon belül tehetnek vizsgát. A Vizsgadíj: 40.000.- Ft. Ha a vizsgamunka sikeres, magyar nyelvű oklevelet adományozunk. Angol nyelvű oklevél is igényelhető, melynek díja 5.000.- Ft, amely a vizsgadíjjal együtt fizetendő.


Amennyiben a vizsgaanyag hiányos, 15.000.- Ft adminisztrációs pótdíj ellenében lehetőség van 10 napon belül pótolni.


Az oklevelet postázzuk. Belföldre 1.500.- Ft., illetve külföldre 3.000.- Ft. költségtérítés befizetése mellett kerül rá sor, mely a vizsgadíjjal együtt fizetendő.


Ha a vizsga sikertelen, 6 héten belül új vizsgamunka nyújtható be, annak teljes dokumentációjával együtt. A pótvizsgadíj: 30.000.- Ft., mely a pótvizsgára jelentkezést követően 8 napon belül utalandó.

 


Az itt olvasható vizsgával kapcsolatos információk tájékoztató jellegűek. Részletes vizsgatájekoztatót kapnak a vizsgázó Hallgatók.