Jelentkezés:

A jelentkezés az adott modul/tanfolyam/workshop „Jelentkezem” gombjára kattintva történik. Az ott megjelenő adatlapot értelemszerűen kitöltve küldd el nekünk. Ezt követően munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a további teendőkről és a fizetési feltétételekről.

A tanfolyami regisztráció pénügyi teljesítést követően történik. Ez egyben a Jelentkező Székfoglalója/Teremfoglalója. 

Fizetési határidőt 8 nap. Tanfolyamaink magas telítettsége esetén ez eltérhet, de ilyen esetben tájékoztatjuk a Jelentkezőt. Vitás esetben a jóváírások beérkezésének sorrendje a döntő.

A képzésen csak azok számára tudunk helyet biztosítani, akik a Székfoglalót/Teremfoglalót befizették.

A kence és szappan modulokat minden esetben hétvégén, szombaton vagy vasárnap, az egyéb tanfolyamokat, workshopokat hétköznap, vagy hétvégén tartjuk.

Az oktatást csak minimális létszám (4 fő) esetén áll módunkban megtartani.

A képzésekkel kapcsolatos változtatás jogát minden esetben fenntartjuk.

Lemondás:

A részvétel lemondása/elmulasztása esetén a befizetett tanfolyami díjat (Székfoglalót/Teremfoglalót) nem áll módunkban visszatéríteni, azt más tanfolyamra vagy időpontra cserélni, áthelyezni. Kivéve betegség esetén, ha a Hallgató ezt orvosi igazolással (táppénzes papír, ambuláns kezelőlap, vagy kórházi zárójelentés) alátámasztja.

Az Okleveles Nagy Kencekészítő Tanfolyam és Okleveles Nagy Szappankészítő Tanfolyam reszletei:

A modulok időpontja az iskola által kerül  kitűzésre. Azok sorrendben követik egymást, havi egy vagy két alkalommal, minden esetben hétvégén. A modulok időpontjai tanfolyami oldal alján felsorolásszerűen egyben, illetve az egyes moduloknál külön-külön is megtekinthetők. A képzés végén, a 6. modul elvégzésétől számított 3 hónapon belül a Hallagtók vizsgamunkát készítenek és nyújtanak be az oklevél megszerzéséhez.

Ha a Hallgató nem jelenik valamelyik modulon, a soron következő másik időpontban átregisztrálási díj megfizetése mellett pótolhatja.

Átregisztrálási díj: 8.000.- Ft./modul.

Ha a Hallgató a soron következő időpontot is elmulasztja, további pótlásra átregisztrálással sincs több lehetőség. Ebben az esetben a csoportos modul ár teljes megfizetése mellett pótolhatja azt.

Egyéni oktatás: Azon Hallgatóinknak ajánljuk, akik nem tudnak (vagy nem szeretnének) alkalmazkodni a csoportos oktatáshoz, fix időpontokhoz, vagy vidékről/külföldről érkeznek, ezért többszöri ideutazás számukra nem megoldható, vagy azoknak, akik mielőbb – akár néhány nap alatt - el szeretnék végezni az összes modult. Akik vállalkozásban gondolkodnak, szintén ezt a képzési formát javasoljuk. Ebben az esetben az Oktató csak azzal az egy (vagy két) Hallgatóval foglalkozik, így teljes figyelmét ráfordítja. Minden munkafázist a Hallgató(k) végez(nek), az Oktató irányításával, felügyeletével. Ezzel magasabb szintű oktatást tudunk biztosítani. A tananyag is bővített, mind elméleti mind gyakorlati téren.Továbbá az elkészített kencék/szappanok teljes mennyiségét is hazaviheti(k). Az elkészített kencéket a Hallgató(k) azonnal elviszik. A szappanokat 2 héten belül szállítják el a Hallgatók, vagy megbízottja. Az oktatás időpontját egyeztetést követően közösen jelöljük ki.

Az egyéni oktatás díja modulonként fizetendő: 1 fő esetén a honlapon szereplő csoportos modul ár kétszerese, két fő esetén pedig 1,5-szerese.

Az ár minimum két modul egy napon történő elvégzése estén érvényes. 

Ha egy adott napon csak egy modult kíván a Hallgató elvégezni az oktatási díj +10.000.- Ft.-tal megnövekszik. (2 fő esetén ez az összeg  5.000.- Ft./fő.)


Vizsgamunka benyújtása az oklevél megszerzéséhez:

Vizsgára jelentkezés elektronikus levélben történik.


Szappankészítő oklevélhez benyújtandó:

1.   Meleg eljárással készült szappan saját receptúra alapján (3 db.-ot szíveskedj leadni a bíráláshoz)

2.   Hideg eljárással készült szappan saját receptúra alapján, valamilyen díszítési technika alkalmazásával. Habszappanos díszítés esetén a tanult receptúra használható. (szintén 3 db.-ot kérünk)

A szappanokat szíveskedj egyedilg csomagolni és címkézni, ahogy azt forgalmaznád. Érdemes vevőcsalogató, dekoratív elemeket választani. Ezt is pontozni fogjuk!


Kencekészítő oklevélhez benyújtandó:

1.   Zsírfázisú vagy vízfázisú, vagy por alakú natúrkozmetikumot, saját receptúra alapján, 3x30 ml. mennyiségben (balzsam, szájvíz, hintőpor, testápoló tömb, fürdősó, fürdőgolyó vagy praliné, babaápolási kozmetikum, stb.) 

2.   Emulziós krémet (arckrém, testápoló, babakozmetikum, stb.), saját receptúra alapján, 3x30 ml. mennyiségben. 

Gyógykészítményt csak OKJ-s fitoterapeuta végzettség esetén fogadunk el.

A tanfolyamon kapott receptúra összetevőinek kicserélése nem minősül saját receptúrának! Azt várjuk tőled, hogy vidd bele saját kreativitásodat, innovatív ötleteidet, használj új összetevőket. A kencéidet szép, mutatós tégelybe tedd, tetszetős cimkével ellátva, minha csak most akarnád forgalomba hozni, mert ezt is pontozzuk.

 

A Vizsgázónak 3 pld.-ban írásbeli anyagot kell készítenie, melyben ismertetnie kell az elkészített vizsgamunka:

-        pontos receptúráit,

-        funkcióit, (mire készült)

-        elkészítésének pontos menetét lépésről-lépésre.

-        Ismertetni kell az összetevők tulajdonságait és indokolni kell, hogy miért ezekre esett a választás.

Az írásbeli anyag terjedelme legalább 3-3 A/4 oldal legyen, 12-es Times new roman betűmérettel. (Tehát minden vizsgamunka esetén 3 oldal, vagyis a két vizsgamunka esetén 2 x 3 oldal.)

 

Mellékelni szükséges (eredeti vagy másolat formájában) a tanfolyam alatt vezetett Tanfolyami naplót, mely kétséget kizáróan alátámasztja a 6 modul elvégzését.


Vizsgadíjak:

I. Az Okleveles Nagy Kence- illetve Nagy Szappankészítő Tanfolyam része, hogy a Hallgatók a képzés befejezését követően a a 6. modul elvégzésétől számított 3 hónapon belül vizsgamunkát készítenek és nyújtanak be. A kedvezményes vizsgadíj 35.000.- Ft, melyet a tanfolyam ára már tartalmaz, nem kell külön megfizetni.


II. A modulokat egyenként elvégző Hallgatók az utolsó modul befejezését követő 6 hónapon belül nyújthatják be vizsgmunkájukat. Vizsgadíj: 40.000.- Ft.


III. Az egyéni oktatás során a végzett Hallgatók 6 hónapon belül adhatják le vizsgamunkájukat: Vizsgadíj: 35.000.- Ft.


IV. Akik moduláris rendszerben csoportos tanfolyami formában kezdtek, majd egyéni képzésben fejezték be a Tanfolyamot, az utolsó modultól számított 6 hónapon belül adhatják le vizsgamunkájukat: Vizsgadíj: 40.000.- Ft.  

Vizsgadíj a jelentkezést követően, írásos visszaigazolásunk után, átutalással fizetendő. (Kivéve az I. esetben.)


A vizsgamunka elbírálása 1 hónapot vesz igénybe. (A nyári szabadságolások ideje alatt ez némileg meghosszabbodhat.) 


Ha a vizsgamunkát a bírálók elfogadják, magyar nyelvű oklevelet kap a Hallgató. Igény esetén angol nyelven is kérhető az oklevél, melynek díja 5.000.- Ft, mely a vizsgadíjjal együtt fizetendő.


Amennyiben a két elkeszített szappanból/kencéből csak az egyik felel meg iskolánk szakmai elbírálása során, az el nem fogadott helyett új vizsgazmunkát nyújthatsz be, 6 héten belül.

Vizsga pótdíj összege:15.000.- Ft.


Amennyiben egyik vizsgamunka sem kerül elfogadásra, 6 héten belül lehetőséged van pótvizsgamunkát benyújtanod. A pótvizsgadíj: 30.000.- Ft. 

Az oklevél átvehető személyesen (díjmentes), vagy belföldre 1.000.- Ft., illetve külföldre 3.000.- Ft. költségtérítéssel postázzuk, mely a vizsgadíjjal együtt fizetendő.


Jó vizsgázást kívánunk!