Jelentkezés:

A jelentkezés az adott modul/tanfolyam/workshop „Jelentkezem” gombjára kattintva történik. Az ott megjelenő adatlapot értelemszerűen kitöltve küldd el nekünk. Ezt követően munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot, és tájékoztat a további teendőkről és a fizetési feltétételekről.

A tanfolyami regisztráció pénügyi teljesítést követően történik. Ez egyben a Jelentkező Székfoglalója. 

Fizetési határidőt 8 nap. Tanfolyamaink magas telítettsége esetén ez eltérhet, de ilyen esetben tájékoztatjuk a Jelentkezőt. Vitás esetben a jóváírások beérkezésének sorrendje a döntő.

A képzésen csak azok számára tudunk helyet biztosítani, akik a Székfoglalót befizették.

A kence és szappan modulokat minden esetben hétvégén, szombaton vagy vasárnap, az egyéb tanfolyamokat, workshopokat hétköznap délután, vagy hétvégén tartjuk.

Az oktatást csak minimális létszám (4 fő) esetén áll módunkban megtartani.

A képzésekkel kapcsolatos változtatás jogát minden esetben fenntartjuk.

Lemondás:

A részvétel lemondása/elmulasztása esetén a befizetett tanfolyami díjat (Székfoglalót)) nem áll módunkban visszatéríteni, azt más tanfolyamra vagy időpontra cserélni, áthelyezni. Kivéve betegség esetén, ha a Hallgató ezt táppénzes papírral, ambuláns kezelőlappal, vagy kórházi zárójelentéssel igazolja.

Nagy Kence Tanfolyam/Nagy Szappan Tanfolyam:

Iskolánk kedvezményes árú NAGY SZAPPAN TANFOLYAMÁN és NAGY KENCE TANFOLYAMÁN a modulok időpontja az iskola által kerül  kitűzésre. Azok sorrendben követik egymást, havi egy vagy két alkalommal, minden esetben hétvégén. A modulok időpontjai tanfolyami oldal alján felsorolásszerűen egyben, illetve az egyes moduloknál külön-külön is megtekinthetők.

Ha a Hallgató nem jelenik valamelyik modulon, a soron következő másik időpontban átregisztrálási díj megfizetése mellett pótolhatja.

Átregisztrálási díj: 5.000.- Ft./modul.

Ha a Hallgató a soron következő időpontot is elmulasztja, további pótlásra átregisztrálással sincs több lehetőség. Ebben az esetben a csoportos modul ár teljes megfizetése mellett pótolhatja azt.

A csoportos tanfolyamok tematikájánál fogva előfordulhat, hogy bizonyos modul csak több hónap múlva kerül ismét megtartásra. (Modultól függően 2-6 hó). Ezért lehetőséget biztosítunk Hallgatóink számára egyéni képzésben történő modulpótlásra is.

Az egyéni képzésben történő modulpótlás ára természetesen nem egyezik meg a csoportos képzéses modul árakkal, különös tekintettel arra, hogy a NAGY SZAPPAN TANFOLYAM és NAGY KENCE TANFOLYAM még további árengedményt is magába foglalt.

Az egyéni képzésben történő modulpótlás díjait kérésedre megküldjük.

Egyéni oktatás: Azon Hallgatóinknak ajánljuk, akik nem tudnak (vagy nem szeretnének) alkalmazkodni a csoportos oktatáshoz, fix időpontokhoz, vagy vidékről/külföldről érkeznek, ezért többszöri ideutazás számukra nem megoldható, vagy azoknak, akik mielőbb – akár néhány nap alatt - el szeretnék végezni az összes modult. Akik vállalkozásban gondolkodnak, szintén ezt a képzési formát javasoljuk. Ebben az esetben az Oktató csak azzal az egy Hallgatóval foglalkozik, így teljes figyelmét ráfordítja. Minden munkafázis a Hallgató végez, az Oktató irányításával, felügyeletével. Ezzel magasabb szintű oktatást tudunk biztosítani a Hallgatóink számára. A tananyag is bővített, mind elméleti mind gyakorlati téren. Az oktatás időpontját is a Hallgatóhoz igazítjuk. Továbbá az elkészített kencék/szappanok teljes mennyiségét a Hallgató egyedül kapja meg. Az oktatás időpontját is a Hallgató jelöli ki.

Az egyéni oktatás díja: a honlapon szereplő csoportos modul ár kétszerese.

Ha egyidejűleg ketten szeretnétek részt venni az oktatáson, (pl. anya és lánya, vagy barátnők, kollégák, rokonok) akkor az oktatás díja a honlapon szereplő csoportos modul ár 1,5-szerese/fő.

Vizsgamunka benyújtása az oklevél megszerzéséhez:

Azon Hallgatóink, akik elvégeztél mind a 6 modult, az utolsó modul elvégzésétől számított egy éven belül vizsgamunkát nyújthatnak be az oklevél megszerzéséhez. Vizsgára jelentkezés elektronikus levélben történik.


Szappankészítő oklevélhez benyújtandó:

1.   Meleg eljárással készült szappan saját receptúra alapján (3 db.-ot szíveskedj leadni a bíráláshoz)

2.   Hideg eljárással készült szappan saját receptúra alapján, valamilyen díszítési technika alkalmazásával. Habszappanos díszítés esetén a tanult receptúra használható. (szintén 3 db.)

A szappanokat szíveskedj egyedilg csomagolni és címkézni, ahogy azt forgalmaznád. Érdemes vevőcsalogató, dekoratív elemeket választani. Ezt is pontozni fogjuk!


Kencekészítő oklevélhez benyújtandó:

1.   Zsírfázisú vagy vízfázisú, vagy por alakú natúrkozmetikumot, saját receptúra alapján, 3x30 ml. mennyiségben (balzsam, szájvíz, hintőpor, testápoló tömb, fürdősó, fürdőgolyó vagy praliné, babaápolási kozmetikum, stb.) 

2.   Emulziós krémet (arckrém, testápoló, babakozmetikum, stb.), saját receptúra alapján, 3x30 ml. mennyiségben. 

Gyógykészítményt csak OKJ-s fitoterapeuta végzettség esetén fogadunk el.

A tanfolyamon kapott receptúra összetevőinek kicserélése nem minősül saját receptúrának! Azt várjuk tőled, hogy vidd bele saját kreativitásodat, innovatív ötleteidet, használj új összetevőket. A kencéidet szép, mutatós tégelybe tedd, tetszetős cimkével ellátva, minha csak most akarnád forgalomba hozni, mert ezt is pontozzuk.

 

A Vizsgázónak 3 pld.-ban írásbeli anyagot kell készítenie, melyben ismertetnie kell az elkészített vizsgamunka:

-        pontos receptúráit,

-        funkcióit, (mire készült)

-        elkészítésének pontos menetét lépésről-lépésre.

-        Ismertetni kell az összetevők tulajdonságait és indokolni kell, hogy miért ezekre esett a választás.

Az írásbeli anyag terjedelme legalább 3-3 A/4 oldal legyen, 12-es Times new roman betűmérettel. (Tehát minden vizsgamunka esetén 3 oldal, vagyis a két vizsgamunka esetén 2 x 3 oldal.)

 

Mellékelni szükséges (eredeti vagy másolat formájában) a tanfolyam alatt vezetett Tanfolyami napló másolatát, mely kétséget kizáróan alátámasztja a 6 modul elvégzését.


Vizsgadíj:35.000.- Ft., mely a jelentkezést követően, írásos visszaigazolásunk után, átutalással fizetendő.

A vizsgamunka elbírálása 1 hónapot vesz igénybe. (A nyári szabadságolások ideje alatt ez némileg meghosszabbodhat.) 


Ha a vizsgamunkát a bírálók elfogadják, magyar nyelvű oklevelet kap a Hallgató. Igény esetén angol nyelven is kérhető az oklevél, melynek díja 5.000.- Ft, mely a vizsgadíjjal együtt fizetendő.


Amennyiben a két elkeszített szappanból/kencéből csak az egyik felel meg iskolánk szakmai elbírálása során, az el nem fogadott helyett új vizsgazmunkát nyújthatsz be, 6 héten belül.

Vizsga pótdíj összege:15.000.- Ft.


Amennyiben egyik vizsgamunka sem kerül elfogadásra, 6 héten belül lehetőséged van pótvizsgamunkát benyújtanod. A pótvizsgadíj: 30.000.- Ft. 

Az oklevél átvehető személyesen (díjmentes), vagy belföldre 1.000.- Ft., illetve külföldre 3.000.- Ft. költségtérítéssel postázzuk, mely a vizsgadíjjal együtt fizetendő.


Jó vizsgázást kívánunk!