Natúrkozmetikumok sajátkezűleg
szappankészítő tanfolyam

Üdvözöllek a Levendula KenceStúdióban!


Koós Ágnesnek hívnak, a KenceStúdió oktatásvezetője vagyok. A 80’ évek végén kezdtem a pályámat egészségügyi szakemberként. Munkám során hamar szembesültem a kémiai anyagok okozta ártalmakkal. Később háziasszonyként megtapasztaltam, hogy a boltban kapható öblítők, mosószerek, szappanok, krémek, tusfürdők, és egyéb kozmetikumok, és szappanok sok embernél bőr irritációt, vagy ekcémát okoznak. Sok esetben kőolajszármazékokat, káros hatású tartósítókat, és egyéb méreganyagokat tartalmaznak.

 

Célul tűztem ki, hogy ÖKO háztartást vezessek, ezért az évek folyamán rengeteget tanultam, folyamatosan képeztem magam. Kísérleteztem, tökéletesítettem receptúráimat és az elkészítési technikákat. Sokszor vontam be ebbe a tevékenységbe orvos, kozmetikus, valamint vegyészmérnök barátaimat is.

 

kencestúdió - szappankészítő tanfolyam

 

Aromaterapeuta képzésemet a Panarom Intézetnél végeztem, mely az ország egyetlen akkreditált aromaterapeutákat képző központja, rendkívül színvonalas oktatással.

 

Természetgyógyász képzésemet az SF Konnektív Kft.-nél végeztem, ahol abban a szerencsés élményben volt részem, hogy a képzés keretében jó néhány napot töltöttem Bükkszentkereszten. Itt Szabó Gyuri bácsi, a bükki füves ember csapatától tanulhattam a gyógynövényekről. Természetgyógyászati szakként a fitoterápiát választottam, hiszen a gyógynövények nem nélkülözhetőek a natúrkencék és szappanok kelléktárából. Jelen pillanatban is képzem magam, különféle gyógynövény-, és virágterápiákkal ismerkedem.

 

levendula - szappankészítő tanfolyam

 

A Levendula KenceStúdiót azért alapítottam, hogy tudásomat átadhassam, megoszthassam veled. Küldetésemnek tekintem, hogy segítsek neked eligazodni ebben a gyönyörű, ám nagyon kusza natúrvilágban.

Szeretettel várlak a tanfolyamainkra!


      Koós Ágnes

     oktatásvezető

 természetgyógyász

     fitoterapeuta

  aromaterapeuta